showroom comfort sanitair zoeterwoude

Duurzaamheidscentrum Zoeterwoude

Beste relatie,
Met trots nodigen wij u uit een kijkje te nemen in de showroom van ons nieuwe Duurzaam- heidscentrum Zoeterwoude tijdens onze Open Dag op zaterdag 9 oktober aanstaande.
Na een lange voorbereiding en in samenwerking met onze leveranciers, hebben wij met ons team een prachtig experience-centrum ontwikkeld waar we in 6 stappen tonen hoe een pand kan worden verduurzaamd.

Alle apparatuur die in de showroom staat opgesteld is aangesloten, zodat we precies kun- nen laten zien en uitleggen hoe het in de praktijk werkt. Bij Duurzaamheidscentrum Zoet- erwoude kun je vanaf nu zien, voelen en beleven wat er op het gebied van verduurzamen, energiebesparing en slimmer wonen mogelijk is. Met onze expertise kunnen wij een plan voor verduurzamen van een pand opstellen en u van een gedegen advies voorzien.

Kom kennismaken met Duurzaamheidscentrum Zoeterwoude op zaterdag 9 oktober van
10.00 – 13.00 uur tijdens de feestelijk opening. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.
In verband met de organisatie graag even aanmelden via http://www.opendagdczoeterwoude.nl waar u tevens extra informatie kunt vinden. Als u met meer personen komt dan dient ieder persoon zich apart aan te melden.

Graag tot ziens!
Jarco en Mariël van der Poel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 10.00 -16.00

en op afspraak

Thuiscomfort

Wij zijn partner van http://www.thuiscomfort.nl. Dit is een site waarmee je inspiratie kan opdoen voor comfortabel wonen. U kunt hier aangeven wat uw wensen zijn en een online demohuis bekijken.