Vacature Medewerker Klantenservice

Groei met ons mee!
Installatiebedrijf van der Poel is de laatste jaren uitgegroeid tot het één van de Duurzaamste installatiebedrijven uit de regio. Duurzaamheidscentrum Zoeterwoude is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.
Als onderdeel van onze klantenservice afdeling ben jij het visitekaartje van de organisatie. Je zorgt voor een positieve ervaring voor iedere klant. Je luistert goed, bent goed in plannen en organiseren. Ben je op zoek naar een toffe baan, waarin je veel contact hebt met klanten? Installatiebedrijf van der Poel is op zoek naar versterking op onze Klantenservice


Wat ga je doen?
Jouw dag bestaat uit het ontvangen van de klanten die ons Duurzaamheidscentrum bezoeken en je gaat aan de slag met lichte administratieve taken en doet ook de planning van onze monteurs.
Als de telefoon gaat, weet jij precies hoe je de (potentiële) klant telefonisch al een goed gevoel kan bezorgen over Installatiebedrijf van der Poel. Je voorziet hen van advies of plant een afspraak in. Voor je het weet is de werkdag alweer om en ga jij met een voldaan naar huis.


Wie zoeken wij?
Jij bent een spontaan en hartelijk type die altijd een lach paraat heeft. Je werkt flexibel, zelfstandig en vindt het leuk om ondersteuning te bieden aan collega’s. Kwaliteit staat bij jou boven kwantiteit en het belang van de klant houd jij scherp in het oog. Verder voel je je thuis in een gezellig team, waar iedereen voor elkaar klaarstaat en samen successen viert. Samen met jouw team weet je altijd het leukste uit elke werkdag te halen.

 

Ben jij de Medewerker Klantenservice die:
Enthousiast en spontaan is.
Leergierig is en zichzelf graag wil ontwikkelen.
Energie krijgt van het werken in teamverband, maar ook goed zelfstandig kan werken.
Telefonisch contact met klanten niet uit de weg gaat.
Klaarstaat voor je collega’s en hen ondersteunt waar nodig.

 

Wat bieden wij?
Een functie met vaste werktijden die we in onderling overleg kunnen bepalen
Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen.
Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw frisse blik te werpen op onze administratieve bedrijfsvoering. Initiatief wordt beloond.

 

Wil jij bij vd Poel horen?
Wil jij werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf in de regio? Kom dan ons team versterken en solliciteer naar de functie van Medewerker Klantenservice. Stuur ons jouw cv en motivatie via mariel@installatiebedrijf-vanderpoel.nl. of bel ons
: 071 -341 6808