Storingen en lekkages

Heeft u een storing aan uw CV ketel, geiser, gaskachel, boiler of zonne-energie systeem.

Of heeft u een lekkage aan een waterleiding, gasleiding, riolering of dak en/of een verstopping in het riool of de dakgoot.

Installatiebedrijf van der Poel beschikt over een storingsdienst 7 dagen per week (van 7.00 tot 20.30 uur). Deze storingsdienst is er voor onze klanten. Wanneer u nog geen klant bent, kunt u tijdens kantooruren bellen naar ons vaste telefoonnummer.

Het storingsnummer op normale werkdagen is 071-3416808. (maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur)

Wanneer u buiten kantooruren belt naar 071-3416808, dan krijgt u de voicemail van ons bedrijf. Hierop wordt het storingsnummer genoemd die u kunt bellen voor storingen die niet kunnen wachten. Storingen die minder haast hebben, daar kunt u een boodschap voor inspreken op onze voicemail. Wij zullen u dan de eerstvolgende werkdag terugbellen.
Wanneer u het storingsnummer heeft gebeld zal na het opnemen van de storing de dienstdoende storingsmonteur contact met u opnemen.
Tijdens het aanmelden van de storing worden u een aantal vragen gesteld:

Naam
Adres
Telefoonnummer
E-mail adres voor de facturatie
Wat is de aard van de storing
Beschikt u wel over een onderhouds- en/of storingsabonnement bij Installatiebedrijf van der Poel. Zo niet dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar het vaste telefoonnummer

DE VOORWAARDEN

Voor een storing wordt er minimaal het starttarief in rekening gebracht. Vervolgens wordt er per kwartier extra het storingstarief in rekening gebracht.
Reiskosten exclusief parkeergeld worden berekend op basis van de snelste route vanaf ons bedrijfsadres.
Op onze storingsdienst zijn de leveringsvoorwaarden van Techniek Nederland van kracht.

Onze werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door onze eigen vakbekwame monteurs die met hun bus bij u op locatie komen.  Als een monteur bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor de gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebruikte materialen.

ONZE START TARIEVEN VAN DE STORINGSDIENST:

Start tarief (voor het eerste uur) tijdens openingstijden (100%): € 78,65 per uur.
Start tarief (voor het eerste uur) buiten openingstijden (150%): € 118,00 per uur.
Start tarief (voor het eerste uur) op zon- en feestdagen (200%): € 157,50 per uur.
Voor het telefonisch afhandelen van een storing brengen wij € 35,00 behandelingskosten in rekening.
Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW

STARTTARIEF

Voor iedere opdracht die wij in behandeling nemen moeten we kosten maken. Zo heeft een monteur tijd en een auto nodig om bij u te komen en gebruikt hij speciale gereedschappen. Verder brengen wij u na het starttarrief alleen de daadwerkelijk extra gemaakte uren en gebruikte materialen in rekening.

Op deze manier kunnen wij op transparante wijze inzichtelijk maken welke kosten wij aan u doorberekenen.